App

Track & Trace voor bedrijven

De ioTracker Pro is nu beschikbaar, met alle functies van de ioTracker en met waterdichte behuizing, 15 jaar batterijduur en vele connectiviteitsmogelijkheden.

De nieuwe standaard voor
track & trace

Alle onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd in een revolutionair design. De optimale samenwerking tussen hardware en software zorgt voor een fantastische gebruikerservaring, zonder zorgen om te laden.

Landelijke dekking

ioTracker maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dit zorgt voor dekking binnen- en buitenshuis.

Energiezuinig

Slimme, innovatieve energiebesparende technieken zorgen voor een batterijduur van 15 jaar.

Kwaliteit

De ioTracker is ontworpen en geproduceerd in Nederland en maakt uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen.

Boordevol mogelijkheden

De ioTracker is inzetbaar voor veel toepassingen.

Locatiebepaling

Traceer de locatie met een nauwkeurigheid tot 75 meter via LoRa. Via de app activeert u de gps-functie voor een nauwkeurigheid tot 2 meter.

Alarmknop

Met een druk op de knop ontvangt u een alarm-notificatie in de app.

Temperatuur

De temperatuursensor geeft u altijd de actuele temperatuur van de ioTracker.

App

Waterdichte behuizing

De IP68 waterdichte behuizing en is zonder problemen buiten te gebruiken.

In- en outputs

Met de 5 configureerbare in- en output kunt u eenvoudig externe sensoren en systemen aansluiten.

API integratie

Met onze API integratie is het eenvoudig om uw systeem met de ioTracker te integreren.

ioThings

ioThings is in 2016 opgericht door drie enthousiastelingen met een achtergrond in electronica, security, IT en telecom. Wij adopteren nieuwe technieken als LoRaWAN om gebruiksvriendelijke en vernieuwende Internet of Things producten en diensten te ontwikkelen. Onze producten en diensten worden in Nederland ontwikkelt en zijn eenvoudig in het gebruik. Een mooi voorbeeld hiervan is de ioTracker die voor veel toepassingen inzetbaar is.

Software

Wij hebben een flexibel ecosysteem in de cloud ontwikkeld dat naadloos aansluit op onze hardware. Dit systeem zorgt voor de communicatie met het LoRaWAN netwerk van KPN en het ontsluiten van sensordata in ons online dashboard en apps.
Ons ecosysteem bestaat uit diverse microservices en heeft een open structuur. Hierdoor is het eenvoudig om via een API-koppeling informatie naar uw eigen systemen te ontsluiten.

Maatwerk

Wij begrijpen dat iedere zakelijke omgeving zijn eigen specifieke toepassingen, wensen en eisen kent. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om te kijken hoe onze producten en diensten aangepast kunnen worden, zodat deze passen bij uw zakelijke toepassing.

Ondersteuning en vragen

Heeft u vragen of interesse? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij doen onze uiterste best om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.